#

AD-Vi

Betrouwbaar & klantgericht

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem gerust even contact met ons op.

 

 

AD-Vi

Administratieve en Fiscale Dienstverlening
Dorpstraat 139
5504 HD Veldhoven
Nederland
 

Tel: 040 253 55 73
Email: info@advi.nl

KvK-nummer: 17037918
BTWnr: 0036.66.256.B.01

 

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag 08.30 tot 17.00 uur
Vrijdag: 08.30 tot 15.00 uur

 

Algemene voorwaarden

 

 

Diensten

 

 

#
Administratieve dienstverlening

De basis van uw onderneming is een goede financiƫle administratie en is van essentieel belang voor een succesvolle organisatie. Met een goede administratie verkrijgt u inzicht in de financiƫle situatie van uw onderneming.

Lees meer
#
Bedrijfsadvies MKB

Iedere ondernemer komt voor vraagstukken te staan. Hoe kan ik mijn omzet vergroten? Hoe kan ik mijn resultaten verbeteren? Wat is mijn kostprijs? Zijn mijn processen en daarmee de administratieve organisatie nog in orde? Hij helpen u hier graag mee!

Lees meer
#
Loonadministratie

Het voeren van een loonadministratie dient nauwkeurig te gebeuren en kost vaak veel tijd. Door uw loonadministratie uit te besteden houdt u meer tijd over voor de zaken waarin u goed in bent.

Lees meer
#
Interim diensten

Heeft uw bedrijf tijdelijk versterking nodig op financieel gebied? Wij bieden verschillende interim diensten aan die u ondersteuning kunnen bieden.

Lees meer
#
Personeel en Organisatie

Voldoen aan alle regelgeving, de personeelsdossiers compleet hebben en beschikken over een personeelsreglement zijn allemaal belangrijke zaken met betrekking tot Personeel en Organisatie.

Lees meer
#
Belastingen en fiscaliteiten

Voor u als ondernemer zijn er veel fiscale regelingen waar u gebruik van kunt maken. Door met u in gesprek te gaan, kunnen wij beoordelen welke regelingen voor u interessant zijn.

Lees meer