#

AD-Vi

Betrouwbaar & klantgericht

Administratiekantoor

Bent u op zoek naar een administratiekantoor? Dan bent u bij AD-Vi aan het juiste adres. Wij bieden u diverse mogelijkheden met betrekking tot uw administratie. Of u nu uw administratie volledig uit handen wilt geven of alleen op zoek bent naar begeleiding bij het verwerken van uw administratie; wij helpen u graag. Maar ook voor tussentijdse rapportages, jaarrekeningen en uw fiscale aangiften staan wij voor u klaar. Wij vertellen u graag meer over administratie uitbesteden.

 

Uw administratie uitbesteden of niet?

 

Uw administratie bestaat uit alle gegevens over uw onderneming die u elektronisch of op papier heeft vastgelegd. Het zorgvuldig bijhouden van uw administratie is een belangrijk onderdeel van het ondernemerschap. Zo geeft een goed georganiseerde administratie u onder andere een duidelijk beeld van de stand van zaken binnen uw bedrijf. Is uw administratie niet op orde? Dan kan de Belastingdienst u hoge boetes opleggen.

 

Is het bijhouden van uw administratie niet uw favoriete bezigheid? Of wilt u zich volledig richten op uw onderneming? Dan kan een administratiekantoor een uitkomst bieden.

 

Administratiekantoor tarieven

 

Voordat u uw administratie uitbesteedt of hulp inschakelt, wilt u natuurlijk weten wat de administratiekantoor tarieven zijn. Bij AD-Vi werken wij echter niet volgens vaste tarieven, maar met pakketten op maat. Samen met de klant bepalen we welk pakket het beste bij u past. Zo weet u zeker dat het pakket perfect is afgestemd op uw bedrijf en uw wensen. Op basis van dit pakket maken wij, indien gewenst, vaste prijsafspraken. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Wilt u uw administratie uitbesteden en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van ons administratiekantoor? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

 

 

 

 

Diensten

 

 

#
Administratieve dienstverlening

De basis van uw onderneming is een goede financiƫle administratie en is van essentieel belang voor een succesvolle organisatie. Met een goede administratie verkrijgt u inzicht in de financiƫle situatie van uw onderneming.

Lees meer
#
Bedrijfsadvies MKB

Iedere ondernemer komt voor vraagstukken te staan. Hoe kan ik mijn omzet vergroten? Hoe kan ik mijn resultaten verbeteren? Wat is mijn kostprijs? Zijn mijn processen en daarmee de administratieve organisatie nog in orde? Hij helpen u hier graag mee!

Lees meer
#
Loonadministratie

Het voeren van een loonadministratie dient nauwkeurig te gebeuren en kost vaak veel tijd. Door uw loonadministratie uit te besteden houdt u meer tijd over voor de zaken waarin u goed in bent.

Lees meer
#
Interim diensten

Heeft uw bedrijf tijdelijk versterking nodig op financieel gebied? Wij bieden verschillende interim diensten aan die u ondersteuning kunnen bieden.

Lees meer
#
Personeel en Organisatie

Voldoen aan alle regelgeving, de personeelsdossiers compleet hebben en beschikken over een personeelsreglement zijn allemaal belangrijke zaken met betrekking tot Personeel en Organisatie.

Lees meer
#
Belastingen en fiscaliteiten

Voor u als ondernemer zijn er veel fiscale regelingen waar u gebruik van kunt maken. Door met u in gesprek te gaan, kunnen wij beoordelen welke regelingen voor u interessant zijn.

Lees meer