Schermafbeelding 2023-08-10 om 18.08.33.png

Administratiekantoor

Bent u op zoek naar een administratiekantoor in Veldhoven? Dan bent u bij AD-Vi aan het juiste adres. Wij bieden u diverse mogelijkheden met betrekking tot het uitbesteden van uw administratie. Of u nu uw administratie volledig uit wilt besteden of alleen op zoek bent naar begeleiding bij het verwerken van uw administratie; wij helpen u graag. Maar ook voor tussentijdse rapportages, jaarrekeningen en uw fiscale aangiften staan wij voor u klaar. Wij vertellen u graag meer over uw administratie uitbesteden ende verschillende mogelijkheden die wij hebben. Kijkt u vooral verder op onze website, want wij doen meer dan boekhouden alleen.

 

 

Uw administratie uitbesteden of niet?

 

Uw administratie bestaat uit alle gegevens over uw onderneming die u elektronisch of op papier heeft vastgelegd. Het zorgvuldig bijhouden van uw administratie is een belangrijk onderdeel van het ondernemerschap. Zo geeft een goed georganiseerde administratie u onder andere een duidelijk beeld van de stand van zaken binnen uw bedrijf. Is uw administratie niet op orde? Dan kan de Belastingdienst u hoge boetes opleggen.

 

Is het bijhouden van uw administratie niet uw favoriete bezigheid? Of wilt u zich volledig richten op uw onderneming? Dan kan een administratiekantoor of boekhoudkantoor een uitkomst bieden. Kijkt u vooral verder op onze website, want wij doen meer dan boekhouden alleen.

Administratiekantoor tarieven

 

Voordat u uw administratie uitbesteedt of hulp bij uw administratie inschakelt, wilt u natuurlijk weten wat de administratiekantoor tarieven zijn. Bij AD-Vi werken wij echter niet volgens vaste tarieven, maar met pakketten op maat. Samen met de klant bepalen wij welk pakket het beste bij u past. Zo weet u zeker dat het administratieve pakket perfect is afgestemd op uw bedrijf en uw wensen. Op basis van dit pakket maken wij, indien gewenst, vaste prijsafspraken. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

 

Wilt u uw administratie uitbesteden en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van ons administratiekantoor? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Diensten

 

 

contract.png
Administratieve dienstverlening

Wij bieden administratieve dienstverlening aan.

Lees meer
contract.png
Bedrijfsadvies MKB

Iedere ondernemer komt voor vraagstukken te staan. Wij helpen u hier graag mee!

Lees meer
cash.png
Loonadministratie

Door uw loonadministratie uit te besteden houdt u meer tijd over voor de zaken waarin u goed in bent.

Lees meer
chess.png
Interim diensten

Heeft uw bedrijf versterking nodig op financieel gebied?

Lees meer
question.png
Personeel en Organisatie

Belangrijke zaken met betrekking tot Personeel en Organisatie.

Lees meer
settings.png
Belastingen en fiscaliteiten

Voor u als ondernemer zijn er veel fiscale regelingen waar u gebruik van kunt maken.

Lees meer

Waarom AD-Vi

Person.png

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Daarom heeft u bij ons ook altijd vaste contactpersonen.

Brain.png

Online administratie

Door gebruik te maken van een online administratie kunt u op ieder moment van de dag en op iedere locatie eenvoudig uw financi√ęle situatie inzien.

Star.png

40 jaar ervaring

AD-Vi bestaat al meer dan 40 jaar. Is betrouwbaar en klantgericht!

 
 

 

"Een vraag over onze administratieve dienstverlening?"

 

 

Wij staan u graag te woord!

Contactformulier