#

Administratiekantoor

Bent u op zoek naar een administratiekantoor in Veldhoven? Dan bent u bij AD-Vi aan het juiste adres. Wij bieden u diverse mogelijkheden met betrekking tot het uitbesteden van uw administratie. Of u nu uw administratie volledig uit wilt besteden of alleen op zoek bent naar begeleiding bij het verwerken van uw administratie; wij helpen u graag. Maar ook voor tussentijdse rapportages, jaarrekeningen en uw fiscale aangiften staan wij voor u klaar. Wij vertellen u graag meer over uw administratie uitbesteden ende verschillende mogelijkheden die wij hebben. Kijkt u vooral verder op onze website, want wij doen meer dan boekhouden alleen.

 

 

Uw administratie uitbesteden of niet?

 

Uw administratie bestaat uit alle gegevens over uw onderneming die u elektronisch of op papier heeft vastgelegd. Het zorgvuldig bijhouden van uw administratie is een belangrijk onderdeel van het ondernemerschap. Zo geeft een goed georganiseerde administratie u onder andere een duidelijk beeld van de stand van zaken binnen uw bedrijf. Is uw administratie niet op orde? Dan kan de Belastingdienst u hoge boetes opleggen.

 

Is het bijhouden van uw administratie niet uw favoriete bezigheid? Of wilt u zich volledig richten op uw onderneming? Dan kan een administratiekantoor of boekhoudkantoor een uitkomst bieden. Kijkt u vooral verder op onze website, want wij doen meer dan boekhouden alleen.

Administratiekantoor tarieven

 

Voordat u uw administratie uitbesteedt of hulp bij uw administratie inschakelt, wilt u natuurlijk weten wat de administratiekantoor tarieven zijn. Bij AD-Vi werken wij echter niet volgens vaste tarieven, maar met pakketten op maat. Samen met de klant bepalen wij welk pakket het beste bij u past. Zo weet u zeker dat het administratieve pakket perfect is afgestemd op uw bedrijf en uw wensen. Op basis van dit pakket maken wij, indien gewenst, vaste prijsafspraken. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

 

Wilt u uw administratie uitbesteden en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van ons administratiekantoor? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Diensten

 

 

#
Administratieve dienstverlening

Wij bieden administratieve dienstverlening aan.

Lees meer
#
Bedrijfsadvies MKB

Iedere ondernemer komt voor vraagstukken te staan. Wij helpen u hier graag mee!

Lees meer
#
Loonadministratie

Door uw loonadministratie uit te besteden houdt u meer tijd over voor de zaken waarin u goed in bent.

Lees meer
#
Interim diensten

Heeft uw bedrijf versterking nodig op financieel gebied?

Lees meer
#
Personeel en Organisatie

Belangrijke zaken met betrekking tot Personeel en Organisatie.

Lees meer
#
Belastingen en fiscaliteiten

Voor u als ondernemer zijn er veel fiscale regelingen waar u gebruik van kunt maken.

Lees meer

Waarom AD-Vi

Person.png

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Daarom heeft u bij ons ook altijd vaste contactpersonen.

Brain.png

Online administratie

Door gebruik te maken van een online administratie kunt u op ieder moment van de dag en op iedere locatie eenvoudig uw financi√ęle situatie inzien.

Star.png

40 jaar ervaring

AD-Vi bestaat al meer dan 40 jaar. Is betrouwbaar en klantgericht!

 
 

 

"Een vraag over onze administratieve dienstverlening?"

 

 

Wij staan u graag te woord!

Contactformulier