#

Administratieve dienstverlening

Een goede en overzichtelijke financiële administratie is van essentieel belang voor een succesvolle organisatie. Met de financiële administratie verkrijgt u inzichten in de financiële situatie van een bedrijf. Dit is niet alleen belangrijk voor u als ondernemer om op te sturen, maar dient ook als bewijsstuk voor de Belastingdienst en eventuele kredietverstrekkers. AD-Vi biedt u een totaalpakket aan werkzaamheden. Dat wat u wilt uitbesteden, kunt u uitbesteden.

Wij verzorgen meer dan alleen administraties! Wij kijken graag met u mee vooruit en denken toekomstgericht! AD-Vi biedt u administratieve dienstverlening aan van A tot Z. Dit doen we voor zowel ZZP’ers als MKB’ers.

 

Administratieve dienstverlening ZZP

 

Een goede administratie is de basis van uw onderneming. Wij bieden u hier diverse mogelijkheden voor aan. Dat wat u zelf wilt en kunt doen, doet u zelf. Wij werken met moderne software waarmee u gescande facturen en bonnen kunt aanleveren. Eenvoudig, middels een foto via uw mobiele telefoon. Verkoopfacturen kunt u op eenvoudige wijze aanmaken en uw boekhouding wordt met een bankkoppeling nog verder geautomatiseerd. Door gebruik te maken van moderne technieken besteedt u geen onnodige tijd aan uw boekhouding en is uw boekhouding toch dagelijks bij. Om op deze wijze te werken introduceren wij procedures, waarmee de tijd die u kwijt bent aan uw boekhouding wordt geminimaliseerd.

 

Administratieve dienstverlening MKB

 

Mogelijk komt u maar niet toe aan het op de juiste wijze inrichten van uw administratie, of heeft u achterstanden opgelopen in uw administratie en wilt u deze op orde brengen. Of wilt u periodiek de administratie op locatie bijgewerkt hebben? Wij komen graag bij u ter plaatse zodat wij kunnen zien waar u behoefte aan heeft. Of u nu wilt overstappen naar een nieuw financieel pakket of uw complete financiële administratie wilt uitbesteden. Door de brede kennis en ervaring die wij hebben op dit gebied, kunnen wij u hierbij ontlasten. Bij een kennismakingsgesprek horen wij graag wat uw wensen zijn en waar u naartoe wilt. Vervolgens stippelen wij samen met u de lijnen uit om deze doelen te realiseren.

 

 

 

Waarom advi

Person.png

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Daarom heeft u bij ons ook altijd vaste contactpersonen.

Brain.png

Online administratie

Door gebruik te maken van een online administratie kunt u op ieder moment van de dag en op iedere locatie eenvoudig uw financiële situatie inzien.

Star.png

40 jaar ervaring

AD-Vi bestaat al meer dan 40 jaar. Is betrouwbaar en klantgericht!

 
 

 

"Een vraag over onze administratieve dienstverlening?"

 

 

Wij staan u graag te woord!

 

 

 

#

AD-Vi Diensten