#

Administratieve dienstverlening

 

Een goede en overzichtelijke financiële administratie van uw bedrijf is van essentieel belang voor een succesvolle organisatie. Met de financiële administratie verkrijgt u inzichten in de financiële situatie van een bedrijf. Dit is niet alleen belangrijk voor u als ondernemer om op te sturen, maar dient ook als bewijsstuk voor de Belastingdienst en eventuele kredietverstrekkers. AD-Vi biedt u een totaalpakket aan werkzaamheden. Dat wat u wilt uitbesteden, kunt u uitbesteden.

 

Wij verzorgen meer dan alleen administraties! Wij kijken graag met u mee vooruit en denken toekomstgericht! AD-Vi biedt u administratieve dienstverlening aan van A tot Z. Dit doen we voor zowel ZZP’ers als MKB’ers.

 

 

Administratie ZZP

 

Een goede financiele administratie is de basis van uw onderneming. Wilt u de financiele administratie uitbesteden, dan bieden wij u hier diverse mogelijkheden voor aan. Dat wat u zelf wilt en kunt doen, doet u zelf. Wij werken via online boekhouding waarmee u gescande facturen en bonnen kunt aanleveren. Eenvoudig, middels een foto via uw mobiele telefoon. Verkoopfacturen kunt u op eenvoudige wijze aanmaken en uw online boekhouding wordt met een bankkoppeling nog verder geautomatiseerd. Door gebruik te maken van moderne technieken besteedt u geen onnodige tijd aan uw boekhouding en is uw boekhouding toch dagelijks bij. Om op deze wijze te werken introduceren wij procedures, waarmee de tijd die u kwijt bent aan uw boekhouding wordt geminimaliseerd.

Administratie MKB

 

Mogelijk komt u maar niet toe aan het op de juiste wijze inrichten van uw financiele administratie, of heeft u achterstanden opgelopen in uw financiele administratie en wilt u deze op orde brengen met financieel administratieve ondersteuning. Of wilt u de MKB boekhouding uitbesteden en periodiek op locatie bijgewerkt hebben? Wij komen graag bij u ter plaatse zodat wij kunnen zien waar u behoefte aan heeft. Of u nu wilt overstappen naar een nieuw financieel pakket of uw complete financiële administratie MKB wilt uitbesteden. Door de brede kennis en ervaring die wij hebben op dit gebied, kunnen wij u hierbij ontlasten. Bij een kennismakingsgesprek horen wij graag wat uw wensen zijn en waar u naartoe wilt. Vervolgens stippelen wij samen met u de lijnen uit om deze doelen te realiseren.

Diensten

 

 

#
Administratieve dienstverlening

Wij bieden administratieve dienstverlening aan.

Lees meer
#
Bedrijfsadvies MKB

Iedere ondernemer komt voor vraagstukken te staan. Wij helpen u hier graag mee!

Lees meer
#
Loonadministratie

Door uw loonadministratie uit te besteden houdt u meer tijd over voor de zaken waarin u goed in bent.

Lees meer
#
Interim diensten

Heeft uw bedrijf versterking nodig op financieel gebied?

Lees meer
#
Personeel en Organisatie

Belangrijke zaken met betrekking tot Personeel en Organisatie.

Lees meer
#
Belastingen en fiscaliteiten

Voor u als ondernemer zijn er veel fiscale regelingen waar u gebruik van kunt maken.

Lees meer

Waarom AD-Vi

Person.png

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Daarom heeft u bij ons ook altijd vaste contactpersonen.

Brain.png

Online administratie

Door gebruik te maken van een online administratie kunt u op ieder moment van de dag en op iedere locatie eenvoudig uw financiële situatie inzien.

Star.png

40 jaar ervaring

AD-Vi bestaat al meer dan 40 jaar. Is betrouwbaar en klantgericht!

 
 

 

"Een vraag over onze administratieve dienstverlening?"

 

 

Wij staan u graag te woord!

KAN IK U HELPEN?

 

#

Verdere AD-Vi
Diensten