#

AD-Vi

Betrouwbaar & klantgericht

Administratieve dienstverlening

Een goede en overzichtelijke financiële administratie is van essentieel belang voor een succesvolle organisatie. Met de financiële administratie verkrijgt u inzichten in de financiële situatie van een bedrijf. Dit is niet alleen belangrijk voor u als ondernemer om op te sturen, maar dient ook als bewijsstuk voor de Belastingdienst en eventuele kredietverstrekkers. AD-Vi biedt u een totaalpakket aan werkzaamheden. Dat wat u wilt uitbesteden, kunt u uitbesteden.

Wij verzorgen meer dan alleen administraties! Wij kijken graag met u mee vooruit en denken toekomstgericht! AD-Vi biedt u administratieve dienstverlening aan van A tot Z. Dit doen we voor zowel ZZP’ers als MKB’ers.

 

Administratieve dienstverlening ZZP

 

Een goede administratie is de basis van uw onderneming. Wij bieden u hier diverse mogelijkheden voor aan. Dat wat u zelf wilt en kunt doen, doet u zelf. Wij werken met moderne software waarmee u gescande facturen en bonnen kunt aanleveren. Eenvoudig, middels een foto via uw mobiele telefoon. Verkoopfacturen kunt u op eenvoudige wijze aanmaken en uw boekhouding wordt met een bankkoppeling nog verder geautomatiseerd. Door gebruik te maken van moderne technieken besteedt u geen onnodige tijd aan uw boekhouding en is uw boekhouding toch dagelijks bij. Om op deze wijze te werken introduceren wij procedures, waarmee de tijd die u kwijt bent aan uw boekhouding wordt geminimaliseerd.

 

Administratieve dienstverlening MKB

 

Mogelijk komt u maar niet toe aan het op de juiste wijze inrichten van uw administratie, of heeft u achterstanden opgelopen in uw administratie en wilt u deze op orde brengen. Of wilt u periodiek de administratie op locatie bijgewerkt hebben? Wij komen graag bij u ter plaatse zodat wij kunnen zien waar u behoefte aan heeft. Of u nu wilt overstappen naar een nieuw financieel pakket of uw complete financiële administratie wilt uitbesteden. Door de brede kennis en ervaring die wij hebben op dit gebied, kunnen wij u hierbij ontlasten. Bij een kennismakingsgesprek horen wij graag wat uw wensen zijn en waar u naartoe wilt. Vervolgens stippelen wij samen met u de lijnen uit om deze doelen te realiseren.

 

AD-Vi voor al uw administratieve dienstverlening

 

Een goed opgezette en overzichtelijke administratie is van groot belang voor uw onderneming. Niet alleen om aan uw wettelijke verplichtingen te voldoen, maar ook voor uw bedrijfsvoering. Als administratiekantoor in Veldhoven bieden we met al onze kennis van cijfers een brede administratieve dienstverlening aan. Ideaal wanneer u zich liever volledig richt op uw core business. Of u nu op zoek bent naar een boekhouder of een administratiekantoor voor uw debiteurenadministratie; AD-Vi neemt al uw administratieve taken uit handen. Zo houdt u tijd over voor andere belangrijke werkzaamheden.  Op zoek naar een administratiekantoor in Veldhoven? En benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

 

 

Waarom advi

Person.png

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Daarom heeft u bij ons ook altijd vaste contactpersonen.

Brain.png

Online administratie

Door gebruik te maken van een online administratie kunt u op ieder moment van de dag en op iedere locatie eenvoudig uw financiële situatie inzien.

Star.png

40 jaar ervaring

AD-Vi bestaat al meer dan 40 jaar. Is betrouwbaar en klantgericht!

 
 

 

"Een vraag over onze administratieve dienstverlening?"

 

 

Wij staan u graag te woord!

 

 

 

#

AD-Vi Diensten