#

Bedrijfsadvies MKB

Iedere ondernemer komt voor vraagstukken te staan. Hoe kan ik mijn omzet vergroten? Hoe kan ik mijn resultaten verbeteren? Wat is mijn kostprijs? Zijn mijn processen en daarmee de administratieve organisatie nog in orde? Maar ook op het gebied van procesverbetering, personeelsorganisatie, financieringsvraagstukken, bedrijfsopvolging, administratieve organisatie en interne controle én het uitwerken van uw toekomstplan kunt u bij ons terecht. Wij denken graag met u mee!

 

We denken toekomstgericht

 

De administratie is de basis van een onderneming. Op deze basis kunt u uw onderneming sturen. Wij denken hierbij graag met u mee. Graag horen wij wat uw ambities zijn; wat wil u nu echt en waar wilt u naartoe? Waar wilt u bijvoorbeeld over 10 jaar staan? Wij gaan graag met u in gesprek en analyseren de huidige situatie. Hierna stippelen wij samen met u de lijnen uit om ook echt daar te komen waar u wenst te komen. Wij denken toekomstgericht. De huidige situatie is ons uitgangspunt. Samen kijken wij naar uw kansen en mogelijkheden en zetten deze informatie om in een financiële planning, prognoses en liquiditeitsbegrotingen.

 

 

 

Waarom AD-Vi

Person.png

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Daarom heeft u bij ons ook altijd vaste contactpersonen.

Brain.png

Online administratie

Door gebruik te maken van een online administratie kunt u op ieder moment van de dag en op iedere locatie eenvoudig uw financiƫle situatie inzien.

Star.png

40 jaar ervaring

AD-Vi bestaat al meer dan 40 jaar. Is betrouwbaar en klantgericht!

 
 

 

"Heeft u een vraag over bedrijfsadvisering?"

 

 

Wij staan u graag te woord!

 

 

 

#

AD-Vi Diensten