#

AD-Vi

Betrouwbaar & klantgericht

Belastingen en fiscaliteiten

Het verzorgen van diverse belastingaangiften is voor alle bedrijven een zeer belangrijke, maar vaak niet even makkelijke taak. Een ZZP’er heeft bijvoorbeeld veel fiscale verantwoordelijkheden. Het overzichtelijk maken van belastingen kan voor MKB’ers ook behoorlijk lastig zijn. Dit loopt dan ook al snel behoorlijk in de papieren, wat u als ondernemer veel tijd kost. AD-Vi is uw belastingconsulent en fiscalist. Wij nemen graag al uw belastingen en fiscaliteiten uit handen. Heeft u bijvoorbeeld wel de juiste ondernemingsvorm? Gaat u milieuvriendelijke investeringen doen? Werken uw partner en/of kinderen mee in de onderneming? Is uw onderneming onderdeel van een fiscale eenheid? Voor al uw belastinghulp staat AD-Vi als belastingconsulent en fiscalist voor u klaar.

 

Wat kan ik als ondernemer verwachten?

Als ondernemer betaalt u belasting, maar u wilt natuurlijk dat dit zo min mogelijk is. Voor ondernemers zijn er veel fiscale regelingen waar u gebruik van kunt maken. Ons team adviseert u en kan al uw belastingzaken verzorgen, waaronder;

- Omzetbelasting

- Dividendbelasting

- Inkomstenbelasting

- Vennootschapsbelasting

- Verzorging van icp aangiften

- Successiebelasting

- Loonbelasting

 

Heeft u belastinghulp nodig? Neem dan contact met ons op!

 

Waarom AD-Vi

Person.png

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Daarom heeft u bij ons ook altijd vaste contactpersonen.

Brain.png

Online administratie

Door gebruik te maken van een online administratie kunt u op ieder moment van de dag en op iedere locatie eenvoudig uw financiƫle situatie inzien.

Star.png

40 jaar ervaring

AD-Vi bestaat al meer dan 40 jaar. Is betrouwbaar en klantgericht!

 
 

 

"Een vraag over onze administratieve belastingen?"

 

 

Wij staan u graag te woord!

 

 

 

#

AD-Vi Diensten