#

AD-Vi

Betrouwbaar & klantgericht

Interim diensten

Mogelijk heeft uw bedrijf tijdelijke versterking nodig op financieel, administratief of organisatorisch gebied. In dat geval bent u bij AD-Vi aan het juiste adres. Wij bieden verschillende interim diensten aan die u tijdelijke administratieve, financiële of organisatorische ondersteuning bieden.

Wilt u niet een sollicitatieprocedure starten en veel tijd besteden om een medewerker in te leren, dan is een interim medewerker van ons kantoor wellicht de juiste oplossing voor u.

 

Onze medewerkers zijn enthousiast en hebben een brede ervaring, waardoor zij snel inzetbaar zijn en direct voor u aan de slag kunnen gaan.

 

Interim financieel management of interim financieel medewerker

Wilt u uw financiële administratie bijvoorbeeld anders of opnieuw inrichten? Of zoekt u een sparringpartner? Wilt u meer financieel inzicht in uw onderneming? Of wenst u financiële rapportages waarop u uw onderneming kunt sturen? Ook kan het voorkomen dat u achterstanden heeft in uw financiële administratie of debiteurenbeheer. Of wilt u dat iemand eens met een frisse blik naar uw onderneming kijkt?

 

Ons team staat voor u klaar!

 

 

 

 

 
 

 

"Een vraag over onze interim diensten?"

 

 

Wij staan u graag te woord!

 

 

 

#

AD-Vi Diensten