bills-calculation-calculator-34502.jpg

Loonadministratie uitbesteden

Onnodig veel tijd kwijt aan het bijhouden van de loonadministratie? Besteed dit dan uit! Zo weet u niet alleen zeker dat de loonadministratie op een correcte en nauwkeurige manier wordt verwerkt, maar heeft u zelf meer tijd over voor andere werkzaamheden.
 

Loonadministratie uitbesteden: volledig of gedeeltelijk

Besteedt u de loonadministratie uit, dan heeft u de keuze om dit volledig of gedeeltelijk te doen. Bij een volledige uitbesteding nemen we alle werkzaamheden rondom salarisadministratie van u over. Het enige wat u zelf hoeft te doen, is het bijhouden van de personeelsmutaties en de urenstaten. Wij richten vervolgens de volledige loonadministratie in, regelen de loonbelastingaangifte en versturen de loonstroken en jaaropgaven. Verandert er iets in de wet- of regelgeving? Dan passen we dit direct aan in de administratie. Bij een gedeeltelijke uitbesteding verdelen we de taken. We bepalen dan samen wie er verantwoordelijk is voor onder andere de loonbelastingaangifte, de betalingen en de verzending van de loonstroken.

 

In beide gevallen krijgt u volledige inzage in uw loonadministratie. Via onze website kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week inloggen. Zo heeft u uw loonadministratie op ieder gewenst moment bij de hand.
 

Voordelen

        - Persoonlijk contact met vaste contactpersonen.

        -  24/7 inzicht in uw salarisadministratie.

        - Altijd up-to-date met de nieuwste wet- en regelgeving.

        - Bespaar op tijd en kosten.

        - Pakket perfect afgestemd op uw wensen.
 

Persoonlijk contact

Ons team van specialisten heeft alle kennis in huis op het gebied van loonadministraties. We zijn er dan ook van overtuigd dat een goede samenwerking van essentieel belang is voor een overzichtelijke loonadministratie. Of u de loonadministratie nu gedeeltelijk of volledig uitbesteedt: persoonlijk contact staat centraal. Daarom heeft u bij ons altijd vaste contactpersonen. Mede hierdoor kunnen wij onze diensten perfect afstemmen op uw wensen en behoeften.

 

 

Over ons

AD-Vi Administratieve en Fiscale Dienstverlening is een full-service kantoor. Onze specialisten zetten zich in voor organisaties uit verschillende branches. Ons doel? U ontzorgen. Van A tot Z. Dit doen we door een totaalpakket van werkzaamheden aan te bieden, waaronder het bijhouden van uw loonadministratie. Maar we doen meer! Bekijk al onze diensten om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

 

 

 

Waarom advi

Person.png

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Daarom heeft u bij ons ook altijd vaste contactpersonen.

Brain.png

Online inzage in uw administratie

U krijgt de mogelijkheid om uw administratie 24/7 in te zien

Star.png

40 jaar ervaring

AD-Vi bestaat reeds meer dan 40 jaar en de medewerkers hebben een brede kennis en ervaring.

 
 

 

"Een vraag over loonadministratie?"

 

 

Wij staan u graag te woord!

 

 

 

accounting-analytics-balance-209224.jpg

Verdere AD-Vi
Diensten