bills-calculation-calculator-34502.jpg

Administratie uitbesteden

Bent u onnodig veel tijd kwijt aan het bijhouden van alle administratie? Besteed het dan uit! Zo weet u zeker dat de administratie volledig en nauwkeurig wordt bijgehouden en verwerkt. Bovendien houdt u meer tijd over voor andere werkzaamheden!
 

Administratie uitbesteden: gedeeltelijk of volledig

Een correcte en overzichtelijke administratie is essentieel voor een succesvolle onderneming. De financiële administratie geeft belangrijke inzichten in de situatie van een bedrijf. Dit is belangrijk voor u als onderneming, maar ook voor derde partijen zoals kredietverstrekkers of de Belastingdienst.

 

Het uitbesteden van de administratie biedt een uitkomst wanneer u hier onnodig veel tijd aan kwijt bent of merkt dat uw kennis op dit gebied tekort komt. Bij AD-Vi hebben we een team van specialisten in huis die u kunnen helpen met de administratie. U kiest zelf wat u wilt uitbesteden: dat wat u zelf wilt doen, doet u zelf.
 

Voordelen

        - 24/7 inzicht in uw administratie.

        -  Persoonlijk contact met vaste contactpersonen.

        - Besparen op tijd en kosten.

        - Maak gebruik van de modernste software.

        - Pakket perfect afgestemd op uw wensen.
 

Geautomatiseerde administratie

Facturen en bonnen aanleveren is super gemakkelijk. Maak een foto met uw mobiele telefoon en lever deze aan via onze moderne software. Met deze software is het aanmaken van verkoopfacturen zo gedaan en wordt uw administratie geautomatiseerd. Zo minimaliseert u de tijd die u kwijt bent aan uw administratie.

 

Over ons

AD-Vi Administratieve en Fiscale Dienstverlening is een full-service kantoor. Wij zetten ons in voor ondernemingen uit uiteenlopende branches. Ons doel? U ontzorgen van A tot Z. Dit doen we door een totaalpakket van werkzaamheden aan te bieden, waaronder het bijhouden van uw administratie. Maar dat is niet alles! Bekijk al onze diensten om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

 

 

 

Waarom advi

Person.png

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Daarom heeft u bij ons ook altijd vaste contactpersonen.

Brain.png

Online inzage in uw administratie

U krijgt de mogelijkheid om uw administratie 24/7 in te zien

Star.png

40 jaar ervaring

AD-Vi bestaat reeds meer dan 40 jaar en de medewerkers hebben een brede kennis en ervaring.

 
 

 

"Een vraag over loonadministratie?"

 

 

Wij staan u graag te woord!

 

 

 

accounting-analytics-balance-209224.jpg

Verdere AD-Vi
Diensten