#

Administratie uitbesteden

AD-Vi is specialist op het gebied van fiscale en administratieve adviezen. Als adviesbureau rondom Valkenswaard kunt voor al uw adviezen bij ons terecht. Het adviesbureau in Valkenswaard neemt al uw fiscale en administratieve diensten, waar u geen tijd voor heeft, uit handen nemen. Omdat AD-Vi een full service kantoor is, kunt u alles op het gebied van administratie uitbesteden, naast het voorzien van advies voor uw bedrijf.

 

Uitbestedings- en adviesbureau 

Bij loonadministratie worden alle gegevens over de loonbetalingen van je medewerkers bijgehouden. Zaken als een loonstaat, loonstrook en jaarrekening vallen hieronder. Bij een loonadministratie komt heel wat kijken. Daarom worden deze zaken vaak uitbesteed aan een salarisadministratiekantoor. Bij AD-Vi, adviesbureau in Valkenswaard, regelen we als salarisadministratiekantoor de loonadministratie voor MKB-ondernemingen voor allerlei organisaties. Met een ervaren team van specialisten garanderen we niet alleen dat uw loonadministratie altijd voldoet aan de laatste wet- en regelgeving, maar ontzorgen we u ook. 

 

Personeelsadministratie uitbesteden

Veel MKB’ers beschikken niet over een zelfstandige afdeling die de personeelsadministratie regelt. Uw personeelsadministratie uitbesteden kan dan uitkomst bieden. Bij AD-Vi hebben we een team van experts die u met uw personeelsadministratie helpen. Denk hierbij aan het opstellen of actualiseren van een personeelsreglement, een arbeidsovereenkomst, vragen met betrekking tot wet- en regelgeving waaronder cao-vraagstukken, het beëindigen van arbeidsovereenkomsten en transitievergoedingen. 

 

Ad-Vi inschakelen

Wij helpen u graag op weg en nemen uw zorg uit handen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor de mogelijkheden. U kunt ons bereiken via het contactformulier of door te bellen. Wij staan u graag te woord. 

 

Waarom advi

Person.png

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Daarom heeft u bij ons ook altijd vaste contactpersonen.

Brain.png

Online inzage in uw administratie

U krijgt de mogelijkheid om uw administratie 24/7 in te zien

Star.png

40 jaar ervaring

AD-Vi bestaat reeds meer dan 40 jaar en de medewerkers hebben een brede kennis en ervaring.

 
 

 

"Een vraag over loonadministratie?"

 

 

Wij staan u graag te woord!

 

 

 

#

Verdere AD-Vi
Diensten